Blog

Young Photographers meetup

By No Comments

Helaas heb ik niet veel tijd om te bloggen, maar zo nu en dan kom je er niet onderuit. Gisteren had ik het genoegen om te mogen spreken over het belang van zoekmachine marketing voor een groep concurrenten: professionele fotografen, veelal zelfs uit Eindhoven. De sfeer bij deze groep is echter altijd goed en gemoedelijk. Continue reading

Hashtag Analyse

By No Comments

Alle online marketeers zijn in meer of mindere mate bekend met het zoekwoordenonderzoek (keyword research). Aanzienlijk minder bekend is het doen van onderzoek naar het gebruik van hashtags, ofwel hashtag analyse, hashtag research of hastag onderzoek. Met name op het social media platform Instagram is het gebruik hier van belangrijk, maar ook andere platformen en zelfs zoekmachine marketeers kunnen profijt hebben van deze data.
Continue reading

Online Marketing Vacatures Eindhoven

By No Comments

Ben jij opzoek naar online marketing vacatures in Eindhoven? Op de website van Marketing Lynx staat een overzicht van marketing vacatures in Eindhoven en omstreken. Naast online marketing vacatures zijn er ook een aantal handige links opgenomen voor meer “traditionele” marketing vacatures. Veel succes met het vinden van een goede baan in (online) marketing in Eindhoven!
 
Continue reading

Contact opnemen met Google?

By 1 Comment

Veel mensen vragen het zich regelmatig af: hoe kan ik contact opnemen met Google? Een goede vraag, want hoe groter en populairder bedrijven zijn (en dat is Google zeker!), hoe moeilijker het vaak is om ook maar iemand aan de telefoon te krijgen of een mailtje beantwoord te zien worden. Lees verder om er achter te komen hoe je toch in contact kunt komen met Google.

Continue reading