Bedrijfsfotografie Eindhoven

De consument is tegenwoordig zeer visueel ingesteld. Sterk beeldmateriaal is hier cruciaal bij. Met professionele bedrijfsfotografie van Marketing Lynx kun je jouw klanten overtuigen van jouw producten en/of diensten.
 

Zakelijke fotografie voorbeelden & portfolio

 

Waarom Marketing Lynx?

Enkel zeer tevreden klanten (zie referenties)
High-end camera apparatuur (zie uitrusting)
Vaste prijzen – geen verassingen achteraf!
Snelle levertijd – binnen 48 uur!
 
 

“Zeer tevreden met de gemaakte bedrijfsfoto’s. Zowel de portretfoto’s als de sfeerbeelden stralen precies uit waar wij als bedrijf voor staan.”

 
 

OFFERTE AANVRAGEN

 
 
 

Referenties

Onderstaand treft u een aantal referenties m.b.t. bedrijfsfotografie.

“We hebben hele goede ervaringen met Marketing Lynx qua bedrijfsfotografie. We hebben een uitdagende opdracht gegeven voor de fotografie van ons bedrijfspand. Dit is helemaal waargemaakt. Ektor denk mee en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We hebben nu erg mooie bedrijfsfoto’s van ons team en kantoor die we kunnen gebruiken voor veel (reclame) uitingen. We kunnen Marketing Lynx dan ook van harte aanbevelen.”
– Carlo van Zantvoort, AC Adviseurs, ★★★★★

 

“Zeer tevreden met de gemaakte bedrijfsfoto’s. Zowel de portretfoto’s als de sfeerbeelden stralen precies uit waar wij als bedrijf voor staan.”
– Giel Looijmans, Team Lead, Design & Development Fresh Fruit Digital, ★★★★★

 

“Ektor is my hero! Hij heeft mooie foto’s en een mooie Google tour voor ons heeft gemaakt waar wij heel tevreden mee waren. Maar de service die hij eromheen bood was heel uniek. Restaurant Zarzo geeft de High Five voor Marketing Lynx.”
– Stasha Vassell, administratie Restaurant Zarzo, ★★★★★

 

“Ektor is een fotograaf met veel toewijding voor de opdrachten die hij aanneemt. Hij heeft voor ons een prachtige fotoserie geschoten tijdens een van onze reizen. Wij zijn een touroperator genaamd K-JAK en organiseren kanovakanties in Zweden (doelgroep 18-30). Het is Ektor uitstekend gelukt om de juiste sfeer tijdens zo’n reis vast te leggen. Het is prettig om met hem te werken. Hij is enthousiast, erg creatief en voelt goed aan wat een klant wil.
– Jos van Pareren, mede-eigenaar van reisorganisatie K-jak, ★★★★★

 

“Ektor heeft de zakelijke portretten voor onze website verzorgd. Het contact verliep soepel. De foto’s werden op locatie gemaakt. Prettige en professionele fotograaf om mee samen te werken. De mooie foto’s hadden wij al binnen enkele dagen binnen. Bedankt!
– Nienke Kolthof, FME (High Tech Campus in Eindhoven), ★★★★★

 
 

Veelgestelde vragen over bedrijfsfotografie

Wat is bedrijfsfotografie?

Bedrijfsfotografie is een “soort” of “type” fotografie dat zich richt op (vaak commerciële) bedrijven. Vaak wordt bedrijfsfotografie ook wel zakelijke fotografie, fotomarketing of reclamefotografie genoemd. Bedrijfsfotografie is eigenlijk een logische aanvulling op internet marketing en webdesign: voor beiden is goed beeldmateriaal immers noodzakelijk.

Waarom is bedrijfsfotografie belangrijk?

Onderscheidend vermogen – Laat zien dat u anders en beter bent dan uw geduchte concurrentie!

Conversie verhogend – Goed beeldmateriaal zorgt voor meer verkoop doordat uw conversieratio wordt verhoogd!

Zoekmachines – Google en andere zoekmachines zien dat uw bedrijf zich professioneel profileert en belonen u daarvoor!

Wat zijn de kosten van bedrijfsfotografie?

Dat hangt volledig af van uw wensen – fotografie is maatwerk. Vanaf €195 zijn er al een hoop interessante mogelijkheden en vaak is het mogelijk om een pakketprijs te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een virtuele bedrijfstour van Google i.c.m. zakelijke portretten van uw personeel? Neem voor een prijsopgave op maat contact op. Verder hebben wij – omdat deze vraag zo vaak wordt gesteld – een aparte pagina opgemaakt die u iets meer inzicht geeft in de benodigde investering voor zakelijke fotografie.

Is bedrijfsfotografie wel de core-business van Marketing Lynx?

Ja, bedrijfsfotografie behoort zeker tot de core business. Het is niet iets dat “erbij” wordt gedaan – het is een dienst dat Marketing Lynx zeer geregeld aanbiedt aan tevreden klanten. De combinatie van kennis op het gebied van online marketing en webdesign zorgt voor extra waardering bij zoekmachines, social media gebruikers en uw (potentiële) klanten. U kunt Marketing Lynx dus gerust zien als een fotografie bedrijf dat actief is in met name Noord-Brabant.

Zijn er reiskosten gebonden aan shoots buiten Eindhoven?

Voor zakelijke fotografie in Eindhoven gelden geen extra reiskosten. Voor fotografie buiten Eindhoven ook niet, mits de shoot in Nederland of België plaatsvindt.

Heeft Marketing Lynx een eigen fotostudio?

bedrijfsfotograaf-eindhoven-ektor-tsolodimosNee, Marketing Lynx heeft (nog) geen eigen fotostudio. Dit omdat vrijwel alle shoots plaatsvinden op locatie: op uw kantoor, pand of omgeving. Marketing Lynx is wel in het bezit van een professionele mobiele studio die op vrijwel iedere denkbare locatie kan worden opgebouwd. Veel klanten zitten in Veldhoven, Neunen, Geldrop, Valkenswaard, Heeze, Best en Helmond. U kunt in ieder geval binnen de provincie Brabant rekenen op geen extra reiskosten voor de mobiele fotografie studio. Zie ook de foto voor een impressie.

 
 
 

Uw bedrijfsfotograaf uit Eindhoven

Mocht u nog steeds niet overtuigd zijn over het inhuren van een bedrijfsfotograaf, wellicht helpt een persoonlijke touch. Uw fotograaf uit Eindhoven heet Ektor Tsolodimos en is eigenaar en oprichter van Marketing Lynx. Als professioneel fotograaf heeft Ektor veel verschillende bedrijven gefotografeerd: van klein tot zeer groot(s), in binnen- en buitenland. Daarbij geeft Ektor ook fotografie cursussen en workshops (ook voor bedrijven interessant als teamuitje of teambuilding).

bedrijfsfotograaf eindhoven

Ektor Tsolodimos, uw bedrijfsfotograaf uit Eindhoven.

 
 
 

Waarom Marketing Lynx?

Enkel zeer tevreden klanten (zie referenties)
High-end camera apparatuur (zie uitrusting)
Vaste prijzen – geen verassingen achteraf!
Snelle levertijd – binnen 48 uur!


 
 
 

Offerte aanvragen

Bent u overtuigd van de voordelen van bedrijfsfotografie en de expertise van Marketing Lynx? Neem dan contact op via onderstaand formulier voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Klinkt dat te officieel? U kunt ons ook gewoon bellen voor een real-time prijsindicatie: 040-2024741. Hopelijk tot snel!

Uw naam

Uw e-mail

Uw aanvraag